Fremtiden begynner nå

Nytt år nye muligheter.

Jeg skal tilbake til gamle trakter og gamle interesser. Det er mange av mine venner som husker at jeg snekret kompostbinge til ordføreren i Lørenskog en gang tidlig på 90-tallet. Nå skal jeg tilbake til bingen. Selskapet som driver renovasjon og avfallshåndtering på Romerike trengte et digitalt hode i kommunikasjonsavdelingen, og det ble meg. En bransje med miljøfokus og mange spennende prosjekter. Onsdag 4. januar begynte jeg i ny jobb hos ROAF.

Den italienske mafiaen er kjent for sin søppelhåndtering/sabotering i de store byene i Italia. Jeg skal ikke følge deres metoder, men gå i dialog med innbyggere, skape engasjement og sørge for bedre kildesortering fra private og bedrifter – det passer meg bedre. Gjenvinning, kildesortering, renovasjon, matavfall og grønne poser er begreper jeg kommer til å bruke daglig fremover. Jeg skal være med å gjøre avfallshåndtering og gjenvinning trendy!

Veien hit

Jeg lagde en liste i en av mine første bloggposter om hva jeg skulle få gjort denne høsten. Jeg har ikke kommet i mål med alle og jeg kan i tillegg føre til flere nye.

På listen var ønsket om å bli bedre på bildebehandling og videoredigering, det prosjektet fikk jeg ikke fordypet meg så veldig i, men til gjengjeld fordypet jeg meg i google verktøy og ble enda mer kompetent på adwords og analytics.

Jeg tok eksamen i digital markedsføring via Webgruppen. Det er et studium som var ekstremt nyttig. Det ga meg innsikt i alle områder som er viktig for å være en god markedsfører i 2017. Alle rekrutterere jeg har vært i kontakt med i løpet av høsten har også trukket frem denne sertifiseringen som en viktig del av min CV. Å få “vanke” nede hos Webgruppen har gjort meg oppdatert på mange av de store endringene som skjer i den digitale kommunikasjonssfæren og har bydd på god innsikt og fine diskusjoner.

Nå har jeg fått en spennende jobb som jeg tror vil bety mye for meg. Jeg har møtt flere av mine kommende kolleger, og er kjempegiret på å komme i gang! Her kan jeg ha det hyggelig ved siden av morsomme arbeidsoppgaver som skal utføres. Biler som promper grønne hjerter blir mitt nye symbol. Romerike, here I come.