Hvem er jeg?

Mitt navn er Synne Strand Mugaas, ofte forkortet til Synne S. Mugaas eller bare Synne Mugaas.

Jeg er “arbeidsledig” aka “inngått sluttavtale” aka “fortsatt i oppsigelsestid” aka “moderne fallskjerm” aka “aktivt arbeidssøkende” aka “inbetween jobs” avhengig av hvem jeg snakker med. Husmor og hjemmeværende er vel ord jeg ikke ønsker å assosieres med, selv om jeg i realiteten er det også i disse dager.

På denne bloggen vil jeg skrive om min reise fra trygg fast jobb via usikkerheten av å være uten jobb, til jeg forhåpentligvis lander en ny jobb. Jeg vil skrive om søkeprosesser, bekymringer, kompetanse (kurs jeg tar hos Webgruppen), og saker i den digitale verden som opptar meg.

Jeg er markedsfører og prosjektleder av yrke. Har jobbet 9 år i en presseorganisasjon, det vil si mediebransjen, og jeg har hatt 5 år i kinobransjen. Jeg har jobbet med markedsføring i alle former, men med hovedfokus på digitale kanaler.

I høst skal jeg blogge for Webgruppen og samtidig delta på kurs som gir meg sertifisering i digital markedsføring. Eksamen skal avlegges (lenge siden sist). I tillegg skal jeg søke på tonnevis av stillinger, forhåpentligvis få jobbintervju og til slutt lande den nye drømmejobben.