På t-banen

Første møte

I formiddag troppet jeg opp på kontoret til Webgruppen for å planlegge prosjektet Stipendiaten – en blogg om veien fra sluttpakke til ny jobb. Jeg har jo kastet meg ut i noe som fremstår som relativt fremmed, plutselig er jeg «kollega» med Fotballfrue og Sophie Elise! Jeg har, allerede etter noen timer, oppdaget at det å blogge er langt mer tidskrevende enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg vil jo skrive blogginnlegg som oppfattes som nyttige og informative, samtidig som jeg deler av meg selv på et personlig plan. Hva har jeg begitt meg ut på?

IMG_4065

Nina Furu, Webguru.

Nina Furu er jo en guru i denne bransjen. Hun har holdt på lenge og har stor kred for kursene hun holder. Dette er virkelig noe hun kan, men jaggu sleit vi ikke med å logge oss på WordPress nå i dag. Å holde styr på login, passord og riktige sider er jo et kunststykke (om man ikke bruker hjelpemidler). Så jeg må innrømme, det var deilig å se at selv de proffe sliter med de små ting de også. Var dette personlig nok tro?

Jeg har også øvd på en av de essensielle ferdighetene man må ha som blogger: ta proffe selfies og video av meg selv. Resultatet kan du se under her.