Hvordan vinne jula på Face?

Frokostseminar hos Fanbooster

Mange bedrifter arrangerer gratis frokostseminar. Det er en fin måte å holde seg faglig oppdatert på, samt møte folk i bransjen. Jeg har denne høsten mulighet til å benytte meg av flere slike små arrangementer.

Jeg har tidligere brukt Fanbooster som kursholder på seminarer jeg har arrangert, men jeg har ikke kjøpt deres tjenester og verktøy. De er spesialister på Facebook så derfor liker jeg godt å følge med på hva de sier og viser frem. Da de nylig inviterte til et  frokostmøte om jul og julekalendere, slang jeg meg med. Jeg fikk innblikk i verktøy for å opprette ulike typer julekalendere og metoder for å enkelt justere innholdet.

Jula er jo tross alt rett rundt hjørnet. Takket være Fanbooster blir det heldigital julekalender på barna i år. Not. Vi må nok krype til korset og lage pakkekalender i år igjen, men heldigvis har vi begrenset oss til å kun ha pakker i helgene og «vanlig» julekalender resten av året.

 

Fanbooster med genialt sitat

Fanbooster med genialt sitat, ikke overdriv annonseringen din.


Frisk og rask på vei til frokostseminar

Frisk og rask på vei til frokostseminar.