Så deilig med en peptalk

Noen mennesker suger kraften ut av deg, mens andre fyller deg opp med lyst, iver og pågangsmot. I dag hadde jeg et møte med med min «coach» Nina Furu og jeg gikk ut av møtet med hodet hevet og mange nye ideer.

Det er så deilig å ha møter med folk som gir deg ny energi og som dytter deg i riktig retning. Særlig når det er eksterne personer. Støtte fra familie og venner er selvsagt viktig det og, men det er på en måte en programforpliktet støtte man forventer å få. Når andre som ikke er i nærmeste omgangskrets skryter og kommer med positiv tilbakemelding gjør det ekstra sterkt inntrykk.

En høst med mange avslag er krevende for humøret og for selvtilliten. Man havner fort på et spor fylt med negative tanker om hva man kan og hvem man er som person. Å date uten å få napp er kjipt. Da trenger man noen som pepper deg opp litt.

Peptalk

Jeg hadde avtalt møte med Nina Furu for å se på prosjektet vårt – denne bloggen min for Webgruppen om livet etter sluttpakke og jakten på ny jobb. I utganspunktet tenkte jeg det skulle bli en statisk gjennomgang rundt hva vi skal gjøre videre for å få bloggprosjektet til å gi ønsket resultat for oss begge. Hovedmålet for meg er få jobb og for Webgruppen er det å få bevist at deres kurs og kompetanse gir folk nye muligheter.

Men dette møtet ble så mye mer. Det ble gjennomgang av hvordan Nina ser meg, hva mine styrker er og jobber hun mener jeg kan være rett person til.

Jeg gikk ut av møtet med flere ideer på hvordan jeg kan endre søknaden min, noen triks til hovedbudskap og gode refleksjoner rundt viktige valg man bør gjøre seg i søknads- og jobbprosessen.

Det er så deilig med folk som pepper deg opp og ser muligheter på dine vegne. Tusen takk, Nina!

Nå er jeg klar for nye runder. Senhøsten skal bringe nye intervjuer og jeg skal ta enda flere kurs! Jeg er klar!

Nina Furu som motivator

Nina Furu som motivator

5 Kommentarer

 • Nina Furu 13. oktober 2016 at 19:00

  Hyggelig at du satte pris på samtalen, Synne! Før webben tok meg underviste jeg på jobbsøker-kurs en lang periode. Jeg husker godt hvor nedkjørte mange av deltagerne kunne bli – og problemet var jo ikke at de ikke HADDE ressurser og masse å by på, bare at de ikke selv klarte å SE disse ressursene bestandig. Det er en av de største gledene man har som lærer at man av og til kan holde opp et slikt speil, så «elevene» (enten de er unge eller gamle) kan se hvor mye de kan og hvor verdifulle de er!

  Reply
  • Synne Mugaas 13. oktober 2016 at 19:06

   Du var god på å holde opp speilet!

   Reply
 • Ingunn Roald 13. oktober 2016 at 20:24

  Så bra og spennende Synne. Du har masse å by på. Du er analytisk, trygg, god på relasjoner og samarbeid og god til å kommunisere. Og mye mye mer!

  Reply
  • Synne Mugaas 13. oktober 2016 at 21:41

   Takk Ingunn. Vi har jobbet bra sammen vi 🙂

   Reply
 • Mary M Strand 14. oktober 2016 at 08:41

  Du er god!

  Reply

Legg inn kommentar