Så deilig med en peptalk

Noen mennesker suger kraften ut av deg, mens andre fyller deg opp med lyst, iver og pågangsmot. I dag hadde jeg et møte med med min «coach» Nina Furu og jeg gikk ut av møtet med hodet hevet og mange nye ideer.

Det er så deilig å ha møter med folk som gir deg ny energi og som dytter deg i riktig retning. Særlig når det er eksterne personer. Støtte fra familie og venner er selvsagt viktig det og, men det er på en måte en programforpliktet støtte man forventer å få. Når andre som ikke er i nærmeste omgangskrets skryter og kommer med positiv tilbakemelding gjør det ekstra sterkt inntrykk.

En høst med mange avslag er krevende for humøret og for selvtilliten. Man havner fort på et spor fylt med negative tanker om hva man kan og hvem man er som person. Å date uten å få napp er kjipt. Da trenger man noen som pepper deg opp litt.

Peptalk

Jeg hadde avtalt møte med Nina Furu for å se på prosjektet vårt – denne bloggen min for Webgruppen om livet etter sluttpakke og jakten på ny jobb. I utganspunktet tenkte jeg det skulle bli en statisk gjennomgang rundt hva vi skal gjøre videre for å få bloggprosjektet til å gi ønsket resultat for oss begge. Hovedmålet for meg er få jobb og for Webgruppen er det å få bevist at deres kurs og kompetanse gir folk nye muligheter.

Men dette møtet ble så mye mer. Det ble gjennomgang av hvordan Nina ser meg, hva mine styrker er og jobber hun mener jeg kan være rett person til.

Jeg gikk ut av møtet med flere ideer på hvordan jeg kan endre søknaden min, noen triks til hovedbudskap og gode refleksjoner rundt viktige valg man bør gjøre seg i søknads- og jobbprosessen.

Det er så deilig med folk som pepper deg opp og ser muligheter på dine vegne. Tusen takk, Nina!

Nå er jeg klar for nye runder. Senhøsten skal bringe nye intervjuer og jeg skal ta enda flere kurs! Jeg er klar!

Nina Furu som motivator

Nina Furu som motivator